Інтенсивність обсмажування: 8/13 Roma — легке обсмажування арабіки з Південної та Центральної Америки, а також дотик робусти, надає сорту Roma солодкі деревні нотки та насичений смак. Походження арабіка, що росте на високогір’ї Центральної Америки, надає цьому сорту витонченого смаку, а бразильська арабіка та робуста створюють щільність і стійкий посмак. Ароматичні нотки Нотки обсмажування та деревні нотки проявляються завдяки легкому обсмажуванню зерен різного походження. Обсмажування Легке обсмажування і тонкий помел вивільняють м’які деревні нотки, народжуючи справжній, і водночас не дуже міцний еспресо. Дегустація: Половина чашки еспресо (25 мл), чашка еспресо (40 мл).
Опис
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Країна виробник | |
---|---|
Склад кави | |
Смак кави | |
Тип зерна | |
Обсмаження | |
Інтенсивність | |
Тип капсул | |
Кількість в упаковці | |
Країна походження | |
Смакові ноти | |
Спосіб приготування кави | |
Вага |